DSE teamwear sluit overeenkomst met OVC’85 uit Oosterbeek

DSE

DSE Teamwear en SD sportswear sluiten kleding overeenkomst met OVC ’85 uit Oosterbeek.

De afgelopen maanden is er intensief onderhandeld tussen DSE Teamwear en OVC ’85 uit Oosterbeek. De vereniging welke de club kleuren dankt aan de samenwerking met de Royal Airforce zal vanaf het nieuwe seizoen in 1x worden vervangen in een nieuw door Acerbis Sport ontwikkeld club tenue.

Het tenue zal in de speciale kleuren Bordeaux en Licht Blauw worden samengesteld. De club telt plm 650 leden die vanaf het nieuwe seizoen via DSE Teamwear tevens kunnen beschikken over een eigen club webshop waarin de geheel nieuwe kledinglijn beschikbaar zal zijn.

Op 8 Mei ondertekenden Daniel Corbeek (voorzitter) en Wim Liet (penningmeester) met de heren van DSE Teamwear en Burns Deinum (SD Sportswear) op ons kantoor in Harderwijk de overeenkomst voor 3 seizoenen.

Alle partijen geven aan tevreden te zijn over de uitkomst van de onderhandelingen en zien de toekomst samen met zeer veel vertrouwen tegemoet.

& SD sportswear per ingang van 1 juli 2019 kledingsponsor van OVC’85 uit Oosterbeek voor de duur van 3 jaar.

Wij zijn erg trots op deze overeenkomst.