DSE nieuwe kleding sponsor ESA Rijkerswoerd

Nadat ESA Rijkerswoerd vorig jaar al een unieke kledingdeal afsloot met 123Inkt.nl (wedstrijd- en representatiekleding voor de jeugdafdeling) is de vereniging er opnieuw in geslaagd om een tweede, unieke kledingdeal af te sluiten. Dit keer met DSE Teamwear uit Arnhem. DSE Teamwear zal m.i.v. het seizoen 2020/2021 de kledingsponsor worden van vooral de gehele seniorenafdeling (wedstrijdkleding, representatiekleding en trainingskleding),

DSE Teamwear maakte al langer deel uit van het kledingprogramma, maar zij maakten in de laatste jaren flinke en serieuze stappen in de regionale sportkledingmarkt. Zodanig, dat dit nu dus heeft geleidt naar een partnerschap, met de nadrukkelijke intentie tot een duur van 6 jaar!

Het unieke van dit strategisch partnerschap, is dat DSE Teamwear niet alleen de genoemde kleding zal gaan leveren, maar ook andere diensten zal gaan leveren ter support aan de vereniging. DSE Teamwear heeft een scala aan club-ondersteunende diensten en producten, allemaal gericht op optimale sportbeleving voor iedereen op zijn of haar eigen niveau. Bijzonder is dan ook dat DSE Teamwear dus ook na het uitleveren van de kleding actief zal blijven in en rond de vereniging.

Om regionaal de gewenste uitstraling te versterken en vooral om een mooie vervolgstap te maken in de opwaartse weg die ESA is ingeslagen op het gebied van ontwikkeling en verbetering van  zowel het sportklimaat als haar clubcultuur, heeft ESA Rijkerswoerd vanmiddag vol vertrouwen de overeenkomst getekend met DSE Teamwear.

Alle seniorenelftallen zullen vanaf het volgende seizoen starten met een speciaal ontwikkeld club-eigen wedstrijdshirt van het topkledingmerk Macron (tot vorig jaar kledingsponsor van Vitesse) . Tevens zullen al deze teams voorzien worden van representatie-hoodies en wedstrijdtassen. Ook de stafleden worden daarbij niet vergeten. Daarnaast is er voor alle teams een eigen clubkleding/trainingslijn samengesteld voor de trainingen. Daarvoor zal deze maand een nieuwe webshop geopend worden voor alle leden van ESA. Deze webshop zal toegankelijk zijn via de website van ESA.

Mark Bosch (mede eigenaar) kwam namens DSE Teamwear naar het sportcomplex om, uiteraard geheel Corona-proof, samen met bestuursleden Danny Oudsen (Voorzitter) en Marian Warner (Secretaris)  handtekening te zetten onder de overeenkomst. Dit, met gepaste 1,5 meter afstand.

Beide partijen hebben vele gesprekken samen gevoerd, maar zijn uiteindelijk zeer trots met deze unieke overeenkomst. Voor zowel ESA Rijkerswoerd alswel DSE Teamwear is deze overeenkomst als strategisch partner een primeur. DSE Teamwear leverde uiteraard al eerder teamkleding aan diverse verenigingen, maar ontwikkelde onlangs hun unieke formule “Club Support” , welke nu officieel voor de eerste keer wordt ingezet bij ESA Rijkerswoerd.Naast de presentatiekleding word ook de nieuwe clubwebshop gelanceerd met alle trainingskleding en overige producten.