DSE kledingsponsor De Vloer voor podiumkunsten

Arnhem, 17 november 2020.

Nadat DSE Teamwear uit Arnhem de afgelopen 2 jaren al unieke kledingdeals sloot met diverse sportverenigingen en teams is zij er opnieuw in geslaagd een opmerkelijke kledingdeal af te sluiten, nu met De Vloer, school voor podiumkunsten. Opmerkelijk, omdat dit een mooie stap in de breedte van de sport is. Want ook dansen, zingen en acteren is (top-)sport, aldus Mark Bosch, een van de ondernemers achter DSE Teamwear.
“De Vloer was geen voor de hand liggende partner voor ons, wanneer we het vergelijken met reguliere sporten als voetbal, volleybal, hockey etc. Ten eerste is De Vloer namelijk een bedrijf in de kunsten en ten tweede is bedrijfskleding onze tweede tak van ‘sport’. Met deze samenwerking breiden we onze werkzaamheden verder uit in een voor ons nieuwe sector.” DSE Teamwear zal per direct kledingpartner worden van De Vloer. Er is inmiddels een mooie, De Vloer-kledinglijn samengesteld voor alle deelnemers en zowel voor de staf als de TOPklassen. Hiervoor is per heden de clubwebshop gelanceerd op de site van DSE Teamwear.

De Vloer heeft de laatst jaren een enorme groei doorgemaakt en was toe aan een professioneel platvorm voor de verkoop en creatie van dancecrew, ballet- en trainingskleding. De nieuwe kledinglijn past in het versterken van de ‘club’-cultuur en de uitstraling van de school.
“Vandaag hebben we vol vertrouwen de overeenkomst getekend met DSE Teamwear. Zij helpen ons om ons bedrijf onze karakteristieke identiteit te versterken en de kleding zorgt daarnaast ook voor meer uniformiteit en betrokkenheid. Vooral kids zijn trots om hun kleding te ‘showen’. Bovenal willen we onze deelnemers makkelijk, snel en professioneel aan betaalbare en kwalitatief goede producten helpen. DSE teamwear helpt ons dit te faciliteren”, aldus Elke Makowski en Sofie Noij.  Beide eigenaressen kwamen naar de vestiging en showroom van DSE Teamwear te Arnhem om, uiteraard geheel Corona-proof, samen met Mark Bosch hun handtekening te zetten onder de overeenkomst.

Beide partijen zijn heel blij met deze unieke samenwerking. Voor zowel De Vloer, als voor  DSE Teamwear is deze overeenkomst als strategisch partner dus een primeur.

De gehele nieuwe kledinglijn van De Vloer is te vinden in hun eigen webshop.