COVID BESCHERMING

MONDKAPJES

Tegenwoordig is het mondkapje bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het dragen van mondkapjes wordt steeds sterker aangeraden en is zelf steeds vaker verplicht met als nut om de verspreiding van virussen tegen te gaan. Het feit dat je steeds vaker een mondkapje moet dragen wil niet zeggen dat je de show niet kan stelen met een uniek en compleet door jezelf ontworpen mondkapje.

Dus heb jij behoefte aan je eigen unieke mondkapje of wil je mondkapjes die volledig aansluiten bij het bedrijf? Dan ben je bij DSE-teamwear aan het juiste adres. Bij DSE-teamwear heb je namelijk ook de mogelijkheid om je mondkapje volledig zelf te ontwerpen waarbij keuze is uit meerdere kleuren, het bedrukken van logo’s en zelfs full colour print.

Daarnaast zijn er ook hele leuke en toffe mogelijkheden om mondkapjes compleet in de sfeer van de feestdagen te maken met leuke winterse ontwerpen of met lieve wensen aan familieleden, collega’s, werknemers etc.


COVER ONE VIZIER

Nu exclusief voor de Benelux; het CoverOne beschermvizier kan als aanvullend element worden gebruikt van beschermende kleding en kan het risico op door druppels overgedragen infecties verminderen . Het vizier beschermt de slijmvliezen van de lippen, ogen en neus tegen contact met besmette handen of voorwerpen en kleine mechanische verwonding.

Gemakkelijke te onderhouden | Ergonomische vorm | Lichtgewicht en handig in gebruik | Duurzaam |Gemaakt van hoogwaardige transparante en duurzame materialen.

COVER ONE | Overmaat 30 | 6831 AH Arnhem | Nederland | +31 6 45638262 | info@cover-one.nl


HESJES

DSE-teamwear heeft de oplossing in huis als u er voor wilt zorgen dat uw medewerkers veilig kunnen werken en de coronaregels op de werkvloer goed opgevolgd worden door zowel medewerkers als klanten. Bij DSE-teamwear kunnen we namelijk hesjes in verschillende maten aan u leveren die u zowel op de voor- als achterkant kunt laten bedrukken met bijvoorbeeld een “houdt a.u.b. anderhalve meter afstand” boodschap. Verder zijn andere bedrukkingen als bedrijfslogo’s of slogans aan de hesjes toe te voegen waarbij de grootte van de bedrukking naar wens is aan te passen om het voor iedereen goed leesbaar te maken. De hesjes zijn daarnaast beschikbaar in meerdere kleuren om naadloos op uw huisstijl aan te sluiten.