Sportkleding

MACRON (tot voorheen o.a. kledingleverancier van o.a. AZ & Vitesse Arnhem) Per 2022 sc Heerenveen en Fc Eindhoven en verder met grote clubs als Club Brugge, Stoke City en Sporting Club de Portugal een grote speler op de markt en na Nike en Adidas de nummer drie wereldwijd.

ACERBIS (o.a. bekend van Heracles Almelo) en daarnaast ook het relatieve jonge merk LUANVI (Spaans). Met deze merken bieden we uitgebreide mogelijkheden voor o.a. Voetbal, Rugby, Basketbal, Hockey, Tennis, Volleybal, Handbal en Running.

GIVOVA ook een Italiaans sportmerk die sterk in de markt is met complete pakketten. Makkelijk, overzichtelijk en gunstig geprijsd.

ERIMA Sporten doe je voor je plezier en daarbij wil je niet gehinderd worden door niet goed zittende kleding. Erima sportkleding is ontwikkeld met een zeer goede pasvorm en gemaakt van functionele, vaak sneldrogende materialen. Hierdoor zul je extra plezier beleven aan het uitoefenen van jouw favoriete sport. Doordat de kleding sneldrogend en bijzonder licht is voelt de kleding als een tweede huid en kun je optimaal presteren onder alle omstandigheden.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken; info@dse-teamwear.nl